SurfNet är den som tar dina webbhotelltjänster på allvar.

Man skall anlita oss då man vill ha kvalitativ och personlig service för sina hemsidor. Allt från öppnandet av nya sidor, till stöd i vardagen och lösandet av eventuella problem. Problem brukar uppstå i något skede och då är du inte allena - vi finns alltid här för dig, hur avancerat det än är.

Upptäck fördelarna med SurfNets tjänstekoncept

SurfNet, en pionjär inom Internettjänster sedan 1995, strävar ständigt efter att erbjuda en överlägsen upplevelse för företag, föreningar och privatpersoner. Vi är flexibla och satsar på personlig betjäning, och garanterar en servicenivå du inte får som kund hos de större aktörerna i branschen.

Våra servrar befinner sig i Raseborg, och filerna lagras på snabba SSD-hårddiskar. Detta garanterar snabba laddningstider för din webbsidas besökare. Vi utför regelbunden säkerhetskopiering som standard i alla våra produkter, så du kan lita på att räddningen är nära om det värsta skulle hända.

Högklassiga Internet-, server- och webbhotelltjänster

Med högklassig maskin- och programvara och snabba anslutningar garanterar vi pålitliga förbindelser för alla våra kunder. Med modern teknik och kontinuerlig uppgradering av vår infrastruktur kan du lita på att våra lösningar motsvarar de växande kraven för dagens Internet.

Personlig kundservice

Vi sätter våra kunder i centrum och erbjuder personlig kundservice. Vårt dedikerade supportteam finns alltid till hands för att ta hand om dina frågor och bekymmer. Har du en fråga eller behöver lösning på ett problem kan du ringa oss, och du behöver inte göra en supportbegäran via något automatiserat system där du får vänta en evighet på svar. Vi förstår att varje kund är unik, och det återspeglas i det personliga engagemang vi erbjuder.

Kontinuerlig tjänsteutveckling

SurfNet har dedikerat sig till att hålla sina tjänster och sin maskinvara i toppklass. Vår ambition är att ständigt utveckla och förbättra vårt tjänstekoncept för att möta det moderna Internets växande behov. Nya funktioner och uppgraderingar implementeras regelbundet för att säkerställa att du alltid har tillgång till det senaste och bästa. Säkerhet är vår prioritet, men vi erbjuder också kraftfulla verktyg för kunder som själva föredrar att administrera sina webbhotell- och servertjänster.

Skräddarsydda tekniska lösningar

SurfNet förstår att varje kund har unika behov. Med vårt specialkunnande och flexibla organisation kan vi erbjuda skräddarsydda tekniska lösningar som passar just dig. Vi är redo att möta och överträffa dina förväntningar med snabba och smidiga leveranser och en konkurrenskraftig prissättning.

Webbhotell i världsklass

Vår webbhotelltjänst är utformad för att passa alla, oavsett om du har en traditionell webbsida eller använder plattformar som WordPress, Joomla! eller Drupal. Med stöd för den senaste tekniken och flexibilitet att anpassa kapacitet, utrymme och serverteknologi, kan du vara säker på att din webbsida fungerar som den skall.

Dedikerade webbservrar för stora webbplatser

För webbsidor som kräver extra kapacitet och dynamik erbjuder vi dedikerade servrar som stöder den nyaste tekniken. Oavsett om din webbsida är byggd på avancerade ramverk eller har höga trafikkrav, kan vi optimera ditt webbhotell för att maximera prestanda.

Personliga lösningar för dina unika behov

Vi tror på att erbjuda personlig betjäning, och detta sträcker sig även till våra webbhotell- och domäntjänster. Vårt supportteam finns alltid där för att hjälpa dig med eventuella frågor eller anpassningar som du behöver för din webbsida. Vi anpassar oss efter dig. Våra färdiga webbhotellpaket passar de flesta webbplatser, men skulle du ha behov och krav som inte motsvaras av våra standardpaket gör vi mer än gärna en offert på en tjänst som uppfyller dina egna specifikationer.

Samarbetsavtal för webbutvecklare och återförsäljare

För webbutvecklare och återförsäljare av webbhotelltjänster erbjuder vi fördelaktiga samarbetsavtal. Med attraktiva villkor för återförsäljare strävar vi efter att skapa en ömsesidigt givande relation. Tillsammans bygger vi starka och långvariga partnerskap för att erbjuda högkvalitativa webbhotelltjänster till våra slutkunder.

Trygga din online-närvaro med SurfNet

Utöver webbhotell erbjuder vi stabila domäntjänster för att säkerställa att din online-närvaro är fullständig. Registrera, förnya och hantera dina domäner enkelt genom våra användarvänliga gränssnitt.
Vi är stolta över våra effektiva och flexibla webbhotell- och domäntjänster. Välj SurfNet som din pålitliga partner – din webbsida är i garanterat trygga händer.

Liten historik

Visste du att SurfNet (Nyttab Ab Oy) är född i Hangö, år 1995?

Här startade 3 killar regionens första Internetleverantör och man var samtidigt en av de absolut första kommersiella aktörerna gällande dessa tjänster - i hela Finland. Av de 3 grundarna verkar Ronnie Carlsson kvar inom företaget.

I början gjorde man allt, dvs erbjöd förbindelser, design av hemsidor, webbhotell och serverhosting. Man upprätthöll också en portal som var en naturlig träffpunkt och informationskanal för våra kunder och egentligen för vem som helst.

Ca 10 år senare flyttade man upp till Raseborg (Ekenäs) där man sedan dess verkar och samarbetar intimt med EKM Service, ofta gällande samma kunder.

Man har ända från början erbjudit kvalitativa tjänster till både företag och konsumenter. I dagens läge koncentrerar man sig på olika nivåer av webbhosting och domainhantering. Uppbyggnad och design av hemsidor har vi helt överlåtit till våra kunniga samarbetspartners.